„Amióta kipróbáltuk, legalább havonta egyszer el kell készítenem!”
Hozzávalók:
45 dkg liszt.
15 dkg cukor
2 dkg kakaó
1 sütőpor
1 tojás
1-2 dl tej
a krémhez:
2 dl tej
1 kanál liszt
25 dkg margarin
25 dkg cukor
5 cl rum

közé:
1 doboz babapiskóta
rum vagy rum aroma

Elkészítés:

A tészta alapanyagait összegyúrjuk, két részre osztjuk, kb. fél centiméter vastagra nyújtjuk, és 180 fokos sütőben megsütjük.

A krémhez a tejet a liszttel csomómentesen elkeverjük és állandó keverés mellett felforraljuk, majd hűlni hagyjuk. A margarint a cukorral kikeverjük, a lehűtött krémhez adjuk, a rummal habosra keverjük.

Az egyik tésztalapot megkenjük a krém felével, majd egy doboz rumba áztatott babapiskótát rétegezünk rá, ezután rákenjük a krém másik felét, és befedjük a második tésztalappal. Egy napig állni hagyjuk, és kocka alakúra szeleteljük.