HOZZÁVALÓK:
2 kg csülök (első-hátsó vegyesen)
20 dkg vöröshagyma
zsír
1 kiskanál paradicsompüré
5 gerezd fokhagyma
1 kiskanál egész kömény
őrölt bors
csípős piros arany
csemege piros arany
ételízesítő
őrölt pirospaprika
ízlés szerint só

ELKÉSZÍTÉS:
Megtisztítjuk a csülköt, és feldaraboljuk.

Az összekockázott részeket egy külön tálban fűszerezzük, és fél órát pihentetjük.

Az apró kockára vágott hagymát, sózzuk, és üvegesre pároljuk, majd hozzáadjuk az előre fűszerezett, összekockázott húst és csontot. Folyamatos keverés közben félkészre főzzük, majd gyenge tűzön lehetőleg keverés nélkül majdnem készre főzzük. 

Pirospaprikával meghintve 8-10 percig 
rotyogtatjuk, és befejezzük a főzést.