Egyszerű, de nagyon finom!
Hozzávalók / 6 adag

80 dkg csirkemell filé
1 kg burgonya
3 közepes db vöröshagyma
5 gerezd fokhagyma
40 dkg gomba
1 dl fehérbor
bors ízlés szerint
1 kk kakukkfű
1 kk majoranna
1 teáskanál koriander
1 teáskanál fűszerpaprika
só ízlés szerint
1 csokor petrezselyem
1 ek sűrített paradicsom
1 dl napraforgó olaj

Elkészítés

Felkockázzuk a hús, és az olajból, hagymából, borból, sűrített paradicsomból, fűszerekből páclét készítünk. A hús beletesszük a páclébe minimum egy órára.
Meghámozzuk és felkockázzuk a burgonyát.
A megpucolt gombát felszeleteljük.
Egy sütőzacskóba tesszük a húst, a gombát és a krumplit. Beleöntjük a páclét, megszurkáljuk a zacskót, és 180 C fokon kb. 1 óra alatt megsütjük.