Eredetileg szülinapi torta volt, de nagy kedvenc lett. :) Húsvétra is pompás desszert lehet.
Hozzávalók / 12 adag

piskóta
4 db tojás
28 dkg cukor
22 dkg finomliszt
1.5 dl napraforgó olaj
1.5 dl tej
1 csomag sütőpor
2 csapott ek cukrozatlan kakaópor

krém
3 ek cukor
3 dl tej
1 tasak tejszínízű pudingpor
4 ek porcukor
20 dkg vaj
3 dkg vajkaramella

díszítés
300 ml habtejszín
2 dkg vajkaramella
2 ek cukor (ízlés szerint)

Elkészítés

piskóta
4 tojássárgáját 20 dkg cukorral kikeverjük, 1,5 dl tej, 1,5 dl olaj bele. 22 dkg lisztbe egy csomag sütőport és 2 csapott evőkanál kakaót teszünk, hozzáadjuk a tojássárgás krémhez. A tojásfehérjéket 8 dkg cukorral kemény habbá verjük, óvatosan a tésztába forgatjuk, 26 cm-es tortaformában sütjük.
Sütés után 3 lapra vágjuk fel.

krém
3 evőkanál cukrot megpirítunk, felengedjük 3,5 dl tejjel, ebbe főzünk bele 1 csomag tejszínes pudingport, kihűtjük.
Habosra keverünk 20 dkg vajat 4 evőkanál porcukorral, összekeverjük a főzött krémmel, és végül apró kockára vágott " boci" karamellával kicsit megturbózzuk.
A lapok közé töltjük.

díszítés
A külsejét habmesterrel, karamellával díszítjük.