Hozzávalók:
14 dkg lágy vaj 
4 evőkanál majonéz 
1 evőkanál mustár 
50 dkg fehér kenyér 
20 dkg krémsajt 
30 dkg túró 
5 dkg zsemlemorzsa 
15 dkg főtt füstölt tarja 
15 dkg sonka 
2 csemegeuborka 
3 paradicsom 
4 evőkanál snidling apróra vágva 
só és bors

Elkészítés:
A vajat habosra keverjük a majonézzel és a mustárral. A húst a paradicsomot és az uborkát apróra vágjuk. A vajkrémet három részre osztjuk. Az elsőt a tarjával és a snidlinggel, a második adagot a sonkával és a borssal, a harmadik adagot a zöldségekkel keverjük össze. Ízlés szerint sózzuk és borsozzuk. 
A kenyér héját levágjuk, a belét vízszintesen négy lapra vágjuk, mint ha tortalapok lennének. Megkenjük a háromféle krémmel a három lapot és a negyediket a tetejére tesszük. Így megkapjuk a szendvicstortát. A krémsajtot a túróval kikeverjük, sóval borssal ízesítjük. A tortánkat körbe és a tetejét bekenjük vele. A kész tortát meghintjük zsemlemorzsával és a tetejét paradicsom karikákkal díszítjük.

Tanácsok:
Ha elkészültünk vele, hűthetjük 1-2 órát.