Egyszerű, gyors étel, sietős hétköznapokra.
Hozzávalók/ 4 adag

500 g zöldborsó
500 g csirkemell filé
2 közepes db sárgarépa
2 ek sűrített paradicsom
1 közepes db vöröshagyma
1 szál kapor
1 teáskanál fűszerpaprika
1 ek napraforgó olaj
só ízlés szerint
bors ízlés szerint

Elkészítés

A borsót egy külön edényben feltesszük főni.
Egy másik nagyobb edényben kevés olajon megfuttatjuk az apróra vágott hagymát és reszelt sárgarépát, majd hozzáadjuk a felkockázott húst. Mikor kezd pirulni a hús, hozzáadjuk a sűrített paradicsomot is, és együtt főzzük tovább.
A borsót leszűrjük, a levet, amiben főtt, félretesszük.
A húshoz adjuk a borsót, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a pirospaprikával és kaporral, majd felöntjük a borsó levével. Még pár percet hagyjuk összefőni, majd tálaljuk.