Érdekessége, hogy a tésztájába nem kell zsiradék.
Hozzávalók/ 8 adag

tészta
50 dkg finomliszt
10 dkg dió (darált dió)
25 dkg porcukor
4 db tojás
1 teáskanál szódabikarbóna
3 ek méz

krém
3 tasak vaníliás pudingpor
8 dl tej
30 dkg porcukor
30 dkg vaj

Elkészítés

A tészta hozzávalóiból tésztát gyúrunk.
A tésztát folpackba csomagolva hűtőben legalább 12 órát pihentetjük.
A tésztát a hűtőből kivéve átgyúrjuk, 4 egyenlő részre osztjuk, majd lapokat nyújtunk belőle. 36x24 cm-es, zsírozott, lisztezett tepsiben, 180 fokos előmelegített sütőben a lapokat kisütjük. Vigyázat, nem szabad túlsütni! Pár perc alatt megsül a tészta.
A vaníliás pudingport a tejben csomómentesre keverjük, megfőzzük, és kihűtjük. A vajat habosra keverjük a porcukorral, majd hozzákeverjük a kihűlt pudingot.
A krémet 3 egyenlő részre osztjuk, és megtöltjük vele a kihűlt tésztalapokat. 1 napot állni hagyjuk, hogy a lapok átpuhuljanak a krémtől, majd hosszúkás szeletekre vágva, tetejét porcukorral szórva tálaljuk.