Ez az egyik kedvenc receptem :) Imádom a fagyit!! És ma már sok helyen az ízek rendben vannak, de ami nekem szívfájdalmam szokott lenni, hogy a fagyi állaga nem olyan fincsi krémes, az kiábrándító... 
Ennél a receptnél is az a trükk, hogy ne tegyünk bele sok vizet, és akkor finom krémes lesz. Csokidarabokat is tehetünk bele. Én még házi lekvárból is szoktam csak úgy pár kanállal beletenni, nem elkeverni, hanem úgy, hogy szépen látszódjon. :) Remélem, ízleni fog! Írjátok meg, hogyan ízlett.

Hozzávalók/ 12 adag

340 g cukrozott sűrített tej
500 ml habtejszín
50 g forrócsoki por
4 ek víz

Elkészítés

Elkeverjük a krémcsokoládé-port a vízzel.
Hozzáadjuk a sűrített tejet.
Felverjük a habtejszínt, és belekeverjük.
Egy éjszakára a hűtőben állni hagyjuk, nem kell átkeverni sem. Nagyon jó étvágyat hozzá!!