Imádom a réteseket, főleg az édeseket!
Hozzávalók/ 6 adag

1 csomag réteslap (12 lap)
150 g búzadara
30 dkg erdei gyümölcs mix
1 dl napraforgó olaj
15 dkg cukor
1 citromból nyert citromlé
0.5 dl víz

Elkészítés

Az erdei gyümölcsöt minimális vízben feltesszük lassú tűzön főzni egy kis citromlével és cukorral.
A réteslapokat egyesével megkenjük olajjal, és hatot egymásra teszünk.
Ha a gyümölcs felforrt, belekeverjük a grízt, és elzárjuk a gázt.
Hagyjuk kihűlni, majd a rétestésztára halmozva feltekerjük.
Ha feltekertük, kenjük meg vékonyan olajjal a tetejét. Sütőpapiros tepsibe helyezve, 200 fokos előmelegített sütőben 15 perc alatt készre sütjük.