Ideje felkészülni, mert hamarosan itt a málnaszezon! 
Hozzávalók / 12 adag

A piskótához
22 dkg vaj
36 dkg cukor
6 dkg barna cukor
1 citromból nyert citromhéj
1 teáskanál vanília aroma
4 db tojás
35 dkg finomliszt
1.5 teáskanál sütőpor
0.5 teáskanál szódabikarbóna
0.5 teáskanál só
1 dl tej
12 dkg tejföl
2 citromból nyert citromlé
250 g málna
2 evőkanál finomliszt

A krémhez
20 dkg vaj
20 dkg krémsajt
30 dkg porcukor (a mennyiség felezhető, amennyiben savanykásabban szeretjük)
1 teáskanál só
1 citromból nyert citromhéj
1 citromból nyert citromlé
200 g málnalekvár

A díszítéshez
100 g málna
0.5 db citrom

Elkészítés

A piskótához
Egy tálba öntjük a vajat, a cukrokat, a reszelt citromhéjat, a vanília aromát és egy robotgéppel összedolgozzuk, közben egyenként hozzáadjuk a tojásokat is.
Egy másik tálba szórjuk a lisztet, a sütőport, a szódabikarbónát, a sót, és összekeverjük.
A lisztes keveréket beledolgozzuk a masszába, hozzáadjuk a tejet, tejfölt és a citromlevet.
A málnát egy kevés lisztbe forgatjuk, majd óvatosan a masszába keverjük.
Két tortaformát kivajazunk-lisztezünk, majd elosztjuk a masszát, és 170 fokon kb. 25 percig sütjük.
Amíg sülnek a piskóták, jöhet a krém!

A krémhez
A vajat, a krémsajtot, a porcukrot, a sót, citromhéjat, citromlevet robotgéppel összedolgozzuk, és legalább fél órát pihentetjük a hűtőben.

Összeállítás
Felépítjük a tortát: Egy réteg piskóta, egy réteg málnalekvár, egy réteg krém, majd a másik piskóta, és a maradék krémmel befedjük.
Újabb fél órát-órát pihentetjük a hűtőben, majd díszítjük.
Málnával körbekerítjük, és vékony citromszeletekkel díszítjük a torta tetejét.