Én most egy balzsamecetes-olívaolajos rukkolasalátával tálaltam, de tálalhatjuk főzelékekhez feltétként, vagy csak egy finom fűszeres dippel. Medvehagyma helyett elkészíthetjük petrezselyemmel vagy más fűszernövényekkel is. 
Hozzávalók/ 2 adag

2 szelet toast kenyér
60 ml tej (meleg)
100 g burgonya (főtt)
30 g medvehagyma
1 db tojás
1.5 evőkanál finomliszt
75 g parmezán sajt (frissen reszelt)
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
3 ek napraforgó olaj

Elkészítés

A kenyeret kockákra vágjuk, meglocsoljuk a tejjel, és hagyjuk kb. 5 percet állni. A burgonyát apróra reszeljük. A medvehagymát apróra vágjuk.
A kenyeret enyhén kinyomkodjuk, hozzáadjuk a burgonyát, medvehagymát, tojást, lisztet és a parmezánt. Sóval, borssal fűszerezzük, és jól összedolgozzuk. Ha a massza lágy, adjunk hozzá kevés zsemlemorzsát is.
Tallérokat formázunk, amelyeket egy serpenyőben, a felhevített olajban, oldalanként kb. 2-2 perc alatt aranybarnára sütjük.