Tévében láttam e  finom sütemény Elkészítését még régebben. Gyorsan rögzítettem is a kis füzetemben, majd hamarosan el is készítettem....... nekem nem sokáig tudott állni a tészta, ugyanis fel kellett vágnom. 
Hozzávalók/ 5 adag

tészta
30 dkg finomliszt
10 dkg margarin
10 dkg porcukor
1 db tojás
0.5 dl tej
2 kávéskanál szalalkáli

krém
5 dl tej
1 tasak vaníliás pudingpor
25 dkg tehéntúró
10 dkg cukor
2 csomag vaníliás cukor
2 db tojás

Elkészítés

tészta
A lisztet elmorzsoljuk a margarinnal, hozzáadjuk a porcukrot, majd a tojást. A tejben feloldjuk a szalalkálit, és alaposan összegyúrjuk. 3 részre osztjuk a tésztát, és vajazott, 20x32 cm-es tepsi hátán egyenként megsütjük. (Egy lap sütési ideje kb. 8 perc.)
Miután kisült minden lap, és a krém is elkészült, majd kihűlt, felezzük a krémet, és megtöltjük a lapokat. Állni hagyjuk, hogy a lapok megpuhuljanak.
Kockára vágva, porcukrozva tálaljuk. Jó étvágyat!

krém
4 dl tejet odateszünk forralni. A maradék tejjel simára keverjük a pudingport, amibe belekeverjük a cukrot is és a 2 tojássárgáját. Ha látjuk, hogy forrni kezdene a tej, hozzáöntjük a pudingos keveréket folytonos keverés közben, és besűrítjük.
Habbá verjük a 2 tojásfehérjét a vaníliás cukorral, és óvatosan a meleg krémhez forgatjuk. Végül a túrót keverjük hozzá, vigyázva, hogy a fehérjehabot ne törjük össze. Kihűtjük!