A gyerekek nagy kedvence, és tényleg pillanatok alatt elkészül.
Hozzávalók / 12 adag

50 dkg piskótalap (háromlapos, kerek, kakaós tortalap)
0.5 l növényi tejszín (Hulala)
70 dkg meggybefőtt (2 üveg)
5 dkg étcsokoládé (reszelt, a teteje díszítéséhez)

Elkészítés

A meggyet leszűrjük, és 16 szép szemet félreteszünk díszítéshez.
A behűtött Hulala tejszínt kemény habbá verjük.
A készen vásárolt tortalap alsó lapját kb. 2 cm vastagon bekenjük a keményre vert tejszínhabbal, és beterítjük a meggymennyiség felével.
Ráhelyezzük a második lapot, és ugyanígy járunk el. A harmadik lap tetejét és a kész torta oldalát is bekenjük tejszínhabbal.
A maradék tejszínt habzsákba töltjük, és 16 habrózsát nyomunk a torta tetejére. Mindegyik közepébe teszünk 1-1 szem meggyet. A torta közepét a reszelt csokiforgáccsal díszítjük.
A kész tortát fogyasztásig hűtőszekrényben tároljuk.