A csiperke, őzlábgomba és a vargánya is mind remek szabadtéren grillezve. Szinte bármivel tölthetjük, de mi most bulgurral, zöldségekkel és egy kevés sajttal bolondítottuk meg.
Hozzávalók: / 4 adag

0.5 bögre bulgur
2.5 dl sós víz
8 nagy db csiperkegomba
1 közepes db piros kaliforniai paprika
1 közepes db lila hagyma
10 dkg mozzarella
1 dl olívaolaj

Elkészítés:

A bulgurt sós vízben felforraljuk, majd negyed órát pihentetjük.
A gombákat alaposan megmossuk, tisztítjuk, majd a eltávolítjuk a tönkjét/szárát. A zöldségeket és a sajtot felaprítjuk.
Megtöltjük a bulgurral, paprikával, lila hagymával, és végül a sajttal.
Feltesszük a grillre, meglocsoljuk egy kevés olívaolajjal, majd kb. 10 percig grillezzük.
Friss salátával tálaljuk.