Itt a nyár! Nincs is jobb dolog egy jól elkészített gyümölcslevesnél!
Hozzávalók: / 3 adag

2.5 l tej
5 csapott ek cukor
1 tasak puncs pudingpor
2 közepes db banán
10 dkg meggy
10 dkg málna
10 dkg áfonya
4 közepes db sárgabarack
1 db vanília
2 közepes db alma

Elkészítés:

2 liter tejet felrakunk lassú tűzön főzni, addig a megmosott barackot, almát a banánnal együtt felvágjuk kockákra. Ha felfőtt a tej, beletesszük a gyümölcsöket, cukrot ízlés szerint.
Közben a vaníliát kikaparjuk, és a tejhez adjuk, lefedjük. Így főzzük 15 percig. A puncs pudingport a maradék 0,5 dl tejjel kikavarjuk, és hozzáadjuk a leveshez. Folyamatos kavarás szükséges, ha kezd sűrűsödni, lekapcsolhatjuk, hidegen tálaljuk. Jó étvágyat!