Köret nélkül is tálalható egy finom, nyári salátával.
Hozzávalók / 4 adag
70 dkg zöldbab
80 dkg sertéshús
2 db tojás
3 dl tejföl
20 dkg sajt
5 ek napraforgó olaj
2 közepes db vöröshagyma
2 dl víz
só ízlés szerint
Elkészítés
Apróra vágott zöldbabot sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük.
Felkockázott hagymát olajon megdinszteljük, rátesszük a felkockázott húst, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük, és felöntjük vízzel.
Tejfölt kikeverjük a tojásokkal és 15 dkg reszelt sajttal. Ízlés szerint fűszerezzük.
Beleforgatjuk a szószba a leszűrt zöldbabot és a megpuhult húst.
Olajjal kikent tepsibe tesszük, ráreszeljük a maradék sajtot, és készre sütjük.
0 Megjegyzések