Ha az olaszok látnák ezt a pizzát, morcosak lennének, bár már láttam náluk is sült krumplisat...
Hozzávalók / 3 adag

A tésztához
40 dkg finomliszt
2 dl langyos víz
30 g élesztő
1 csipet só
1 csipet cukor
1 ek olívaolaj

A feltéthez
5 dkg füstölt-főtt tarja
5 dkg csípős kolbász
5 dkg savanyú káposzta
5 dkg reszelt trappista sajt
köménymag ízlés szerint
1 gerezd fokhagyma
3 ek paradicsomszósz

Elkészítés

Az élesztőt a cukorral a vízben megfuttatjuk, majd az olajjal, sóval, liszttel egy klassz pizzatésztát gyúrunk, amit egy órát meleg helyen kelesztünk.
Közben összevágjuk a feltéthez a dolgokat, a sajtot lereszeljük.
A megkelt tésztát 3 részre szedjük, és kinyújtjuk kör alakúra, vékonyra. Megkenjük paradicsommal a tésztát, megszórjuk sajttal, és jöhet rá mindegy egyéb ízlés szerinti mennyiségben.
A lehető legmagasabb fokozaton sütőben 2-6 perc alatt készre sütjük.