Egy cseh oldalon találtam ezt a receptet, kíváncsi voltam az ízére, ezért ma megsütöttem. A narancsokat legalább felhasználtam, mert egy kicsit savanyú volt az evéshez.
Hozzávalók / 6 adag

2 bögre finomliszt (3 dcl bögre)
1 bögre cukor
1.5 dl napraforgó olaj
1 csomag sütőpor
1 csomag vaníliás cukor
2 közepes db narancs (leve és héja)
1 dl tej (szükség szerint)
2 db tojás


Elkészítés

A tojásokat a cukorral , vaníliás cukorral habosra felverjük. Apránként belekeverjük az olajat, a narancshéjat és a narancs levét.
A lisztet, sütőport a tojáshoz keverjük, és végül a tejjel higítjuk a masszát.
Kivajazott, kilisztezett formába öntjük, és előmelegített sütőben megsütjük.