Gyors pizza, gazdag feltéttel, a csípős ételek kedvelőinek.
Hozzávalók / 1 adag
15 dkg pizzatészta (1 db 22 cm-es pizzalap)
2 teáskanál olívaolaj
3 ek paradicsomszósz
1 ek chiliszósz
2 db paradicsom
10 dkg kolbász (fűszeres kolbászhús)
5 dkg mozzarella (mini)
0.5 közepes db újhagyma (zöldjével)
0.5 db chili (nagy)
1 közepes db avokádó (érett)
só ízlés szerint
1 csipet fekete bors (őrölt)
1 teáskanál bazsalikom (morzsolt)
1 kk oregánó
1 db chili (díszítésre)
Elkészítés
A pizzalapra locsolunk olívaolajat, bekenjük a paradicsom- és a chiliszósszal. Rárakjuk a felvágott paradicsomot, a kolbászhúst, a mozzarellát, a felszeletelt újhagymát és a chilit, a feldarabolt avokádót. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a morzsolt bazsalikommal és oregánóval, teszünk rá egy chilit.
Betesszük a sütőbe, és meggrillezzük.
Vörösborral fogyasztjuk.
0 Megjegyzések