Ez a finom, krémes saláta tökéletes kísérője lehet rántott vagy grillezett húsoknak.
Hozzávalók / 4 adag

150 g zeller
400 g sárgarépa
1 közepes db alma
100 g káposzta
250 g joghurt
125 g majonéz
3 ek citromlé
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
2 ek petrezselyem

Elkészítés

A zellert, sárgarépát, almát meghámozzuk, majd durvára reszeljük. A káposztát finomra gyaluljuk.
A joghurtot simára kavarjuk a majonézzel. Sóval, borssal és citromlével ízesítjük, hozzákavarjuk a petrezselymet.
Az öntetet a salátára öntjük, jól összekeverjük. Kb. 1 órára a hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.
Tálalás előtt átkavarjuk, és ha szükséges sóval, borssal ízesítjük.