Szeretek étterembe járni, bár nagyon ritkán teszem/ adatik meg. 
Hozzávalók / 4 adag

500 g csirkemell filé
só ízlés szerint
fekete bors ízlés szerint (őrölt)
1 ek fűszerpaprika (őrölt)
3 ek mustár
50 ml méz
1 ek napraforgó olaj
3 gerezd fokhagyma (apróra vágott)
1 db citrom (leve és reszelt héja)
2 db leveskocka
200 ml víz (forró)
250 g rizs (főtt)
2 db tojás

Elkészítés

A csirkemellet besózzuk, beborsozzuk és hagyjuk fél óráig a fűszerekben állni.
Közben vizet forralunk, majd jól összekeverjük egy tálban a forró vizet mustárral, mézzel, fokhagyma darabokkal, citromhéjjal és citromlével, valamint pirospaprika porral. 
Wokban kevés olajat hevítünk, hozzáadjuk a csirkedarabkákat, majd fehérre pirítjuk. Ehhez öntjük a mixet, amit előzőleg elkészítettünk, majd hozzáadjuk a húsleves kockákat is. 
Most egy nagyon híg levet kaptunk. Alacsonyabb fokozatra kapcsoljuk a gázt/ főzőlapot, és hagyjuk addig rotyogni, míg a szósz be nem sűrűsödik. Ha már jó sűrű a szósz, a gázt/ főzőlapot a legmagasabb fokozatra kapcsoljuk, és jól rákaramellizáljuk a mézes szószt. 
Időközben két tojásból a szokásos módon rántottát készítünk, majd főtt rizzsel összekeverjük. Ezt szolgáljuk fel köretként a húshoz.