Amikor a húskockát beletesszük az olajba, figyeljünk, hogy a bunda teljesen befedje.
Hozzávalók / 4 adag

A bundához
6 evőkanál finomliszt
3 csapott ek étkezési keményítő
1 ek napraforgó olaj
1 db tojás
1 db csirkemell filé
1 csipet só
2 evőkanál víz (pici)
1.5 kk sütőpor

A mázhoz
100 g ketchup
chili ízlés szerint (vagy erős paprikakrém)
2 teáskanál méz (ízlés szerint)
3 ek szezámmag

A sütéshez
3 dl napraforgó olaj

Elkészítés

A húst felkockázzuk.
Egy tálba beletesszük a Hozzávalókat (liszt, keményítő, só, tojás, olaj, sütőpor, víz), és sűrű masszát készítünk. Beleforgatjuk a husit.
Elkészítjük a mázat.
A húst bő, forró olajban aranybarnára sütjük.
Ahogy kivesszük az elkészült húst, rögtön beletesszük a mázba, majd tálra tesszük.