Beszereztünk egy wokot, és elkezdtük felfedezni a benne elkészíthető könnyebb fogásokat. :) Ez jól sikerült, nagyon egyszerű, pikáns, csípős és ízletes. Ajánlom mindenkinek!
Hozzávalók / 2 adag

2 db csirkecomb
2 közepes fej vöröshagyma
gyömbér ízlés szerint
2 gerezd fokhagyma
25 dkg káposzta (fejes)
2 db sárgarépa
10 dkg zöldborsó
2 ek szójaszósz
1 kávéskanál paprikakrém
1 tk ecet
fehér bors ízlés szerint
só ízlés szerint

Elkészítés

A csirkecombot kicsontozzuk, apró darabokra vágjuk.
A wokot kevés olajjal felforrósítjuk, és belerakjuk a csirkét.
Amikor a hús szépen kifehéredett, és egy kicsit kezd pirulni, egy tányérra kiszedjük. 
A wokba ezután a vöröshagyma kerül.
Ha a hagyma üveges lesz, megszórjuk a gyömbérrel, és belerakjuk a fokhagymát is.
A következő a fejeskáposzta, majd a répa. Ezt a kettőt egyszerre berakhatjuk, ha közel azonos méretűre vágtuk. Legvégén a marék zöldborsót (konzerves).
Ezt követően visszarakjuk a húst, és fűszerezünk: 2 ek szójaszósz, 1mk erős paprika, ecet, ízlés szerint só, fehérbors. 
5 percig hagyjuk összefőni az ízeket.
Rizzsel tálaljuk.