Rendezgetve a mélyhűtőben előkerült a palacsinta és a maradék sült csirke. Maradékokból is lehet finomat elővarázsolni.
Hozzávalók / 2 adag

4 db palacsinta
250 g sült csirkehús
100 ml főzőtejszín
1 ek paprikakrém
bors
3 ek tejföl
75 g reszelt sajt
vaj a forma kikenéséhez

Elkészítés

A húst a tejszínnel és a paprikakrémmel konyhai aprítógéppel pürésítjük. Sóval, borssal ízesítjük, esetleg még egy kis tejszínt keverünk hozzá, hogy egy kenhető masszát kapjunk.
Egy kivajazott tűzálló tál aljára egy palacsintát rakunk, rákenjük a húsos massza 1/3-át, és tovább folytatjuk, míg a Hozzávalók elfogynak. 
A tejfölt elkeverjük. Sóval, borssal ízesítjük, majd a legfelső palacsintára kenjük. Megszórjuk a sajttal.
200 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és kb. 30 percig sütjük.