Nem lehet megunni, az ember egyik szeletet enné a másik után. Ha valami nagyon ízletes finomsággal kényeztetnéd a családot, ezt érdemes elkészítened.
50 dkg liszt
7 dkg margarin
15 dkg porcukor
1 ek méz
1 tojás sárga
1 kk szódabikarbóna
5 dkg egész mák
tejföl
Krém
3 cs vaníliás puding
1 l tej
1 ráma margarin
20 dkg porcukor
Elkészítés
Könnyen nyújtható tésztát kell készíteni, majd 4 lapot sütni tepsi hátán vagy lemezen . Krém : 3 cs vaníliás puding , 1 l tej sűrűre főzni . Külön 1 ráma , 20 dkg porcukor kihabosítani , majd a kihűlt pudinggal összekeverni . Lapokat megtölteni, tetejére csokoládé cicomázva
Előbb bevontam barna csokival majd fehéret csurgattam rá és kihúztam
További receptek:
- Kedveskéim ma farsangi fánkot sütöttem: Isteni finom lett!
- Húsvétos torta, ilyen édes krémes finomsággal készülünk az ünnepre!
- Házi Raffaelló golyó, nagyon olcsó és finom édesség, ráadásul remekül is mutat!
- Tejszínes meggytorta, első kóstolásra mindenkit lenyűgözött!
- Pirított csirkemáj, egyszerű és nagyon fincsi! Mi nagyon szeretjük!
0 Megjegyzések