Hozzávalók

1 csipet só
1 evőkanál hidegen sajtolt repcemag étolaj
1 csipet egész fekete bors
1 tk dijoni mustár fehérborral
1 csipet chilipaprika
1 fej hagyma
1 tk ketchup
1 kk pirospaprika
1 tk Worcester szósz
60 dkg bélszín
4 gerezd áttört fokhagyma

Leírás

A húst, apró lyukú darálón, legalább háromszor daráljuk át, vagy kérjük meg a hentest, hogy tegye meg. Tegyük a darált marhát egy keverőtálba, adjuk hozzá a finomra összevágott, vagy lereszelt fokhagymát és vöröshagymát. Tegyük hozzá a szoba hőmérsékletű vajat, majd ízesítsük sóval, kethcuppal, worcestershire szósszal, pirospaprikával, mustárral. Üssük hozzá a tojás sárgáját, majd jó alaposan keverjük össze.