Hozzávalók

1 tk só
2 darab friss tojás
1 csésze liszt
1 tk sütőpor
½ csésze cukor (+1 ek.)
½ csésze vaj
1 tk fahéj
1 tk citrom héja (reszelt)
3 evőkanál citromlé
10 dkg málna

Leírás

Egy tálban addig verjük a tojássárgákat, amíg világos színű lesz (kb. 3 percig). Egy másik tálban, habosra keverjük a vajat és a cukrot. Belekeverjük a sárgákba. Keverjük össze a lisztet, sütőport, sót. Vegyítsük az előzőekkel és citromlével, valamint citromhéjjal. Verjük keményre a tojásfehérjét és óvatosan keverjük a tésztába. Öntsük tepsibe, hintsük meg a fahéjjal elkevert cukorral, szórjuk rá a málnát. 20-25 perc alatt süssük készre.