Annyira ízletes, hogy nem lehet betelni vele! Mostanában szinte hetente készítem

Hozzávalók

4 csirkemell
fél kg spárga
1 csomó újhagyma
4 dl tejszín
25 dkg sajt
bors
köret
fél kg burgonya
petrezselyem

Elkészítése

A csirkemelleket 2-3 szeletre vágjuk, kicsit kiklopfoljuk, sózzuk, s egy serpenyőben kevés olajon megforgatjuk.
Egy tűzálló tálba tesszük, közben megcsináljuk a ragut.  A spárgát és az újhagymát kisebb karikákra vágjuk, és a hús után megmaradt olajban elkezdjük párolni. A tejszínhez keverjük a sajt felét, kb. 10-15 perc-párolás után a zöldségekre öntjük. Addig főzzük, míg kissé el nem kezd sűrűsödni. Sózzuk, borsozzuk.
Mikor kész, ráöntjük a húsokra. Lefedjük alufóliával, és a sütőben 30 perc-ig sütjük, majd a maradék reszelt sajtot is rászórjuk, sőt rápirítjuk.
Köretnek ajánlom: A krumplit felkockázzuk, sós vízben megfőzzük, nem teljesen. Végül egy serpenyőbe tesszük, ráhintjük a petrezselymet, és készre sütjük.