Hozzávalók

1 darab paradicsom
1 darab burgonya
2 darab húsleveskocka
2 dl tejszín (vagy kb. 2-3ek tejföl)
1 darab paprika
1 fej hagyma
1 darab zeller
4 darab gomba
1 darab fehérrépa
1 darab karalábé
2 darab répa

Leírás

A hagymát olíva olajon megpárolom és beleteszem a gombát. Ezzel is párolom még egy kicsit. A zöldségeket felkarikázom, felkockázom és beleteszem. Tovább párolom ezekkel az alapanyagokkal, majd legvégül a zöldborsót teszem bele és ezzel is párolom egy kicsit. Ezután felöntöm a húsleveskockával. Beleteszem a paradicsomot  és a paprikát, borsozom, egy kis vegetát is lehet bele tenni, ízlés szerint. A legvégén felöntöm tejszínnel vagy tejföllel, pici szerecsendiót adok hozzá és petrezselyemzölddel lehet is tálalni.