Hozzávalók

8 darab friss tojás
2 evőkanál liszt
1,5 l víz
1 gerezd fokhagyma
1 fej vöröshagyma
2 evőkanál étolaj
5 tk kömény (őrölt)
1 tk pirospaprika (csemege)

Leírás

Először megcsinálom a rántást (olajból, lisztből), majd hagyom kihűlni egy kicsit és hozzáteszem a pirospaprikát. Egy kevés vízzel felöntöm és lassú tűzön kevergetem. Ezután felöntöm a vízzel és beleteszem a vöröshagymát egészben és a zúzott foghagymát. Felforralom, majd lassú tűzön folytatom tovább. Beleteszem a fűszerköményt, sót, delikátot, majd két darab tojást és elkevergetem. Utána, hozzáteszem óvatosan a maradék 6 tojást és kevergetés nélkül hagyom 10 percig főni, hogy szépen egyben maradjanak! Tanácsok: Az elkevergetett tojás olyan lesz, mintha tészta vagy levesbetét lenne. Az egészben maradt tojás pedig, nagyon laktató!