1 kg sertéskaraj
tojás
zsemlemorzsa
liszt
40 dkg trappista sajt
2 nagy pohár tejföl
ét Vénusz olaj a sütéshez
fűszerek ízlés szerint
Elkészítés:
A felszeletelt sertéshúst klopfoljuk ki, majd panírozzuk úgy, hogy kétszer forgatjuk a zsemlemorzsában, ezáltal jó vastag bundát kapjunk. Ezt követően süssük ki bő olajban.
Kapcsoljuk be a sütőt, melegítsük elő 10 percet. Közben a rántott húsból tegyük egy sort tepsibe, kenjük meg tejföllel és reszelünk rá sajtot, majd ismét tegyünk 1 sor húst, kenjük meg tejföllel és reszeljünk rá sajtot. 30 percre tegyük be a sütőbe.
Megjegyzés:
Köretként ajánlom hozzá a burgonyapürét, de bármi más is passzol hozzá. Jó étvágyat!
0 Megjegyzések