Hozzávalók:
4 narancs
fél l tej
7,5 dkg cukor
10 dkg búzadara (gríz)
2 evőkanál likőr (narancslikőr vagy triple sec)
3 tojásfehérje

Elkészítés:
A narancsokat megmossuk, kettő héját lereszeljük, a másik kettőt vékonyan meghámozzuk, és a héjat, apró darabkákra vágjuk.
A tejet felforraljuk a cukorral és egy csipet sóval. Belekeverjük a grízt, és 2-3 percig forraljuk. A grízt félrehúzzuk, hozzáadjuk a likőrt és a reszelt narancshéjat. Kemény habbá verjük a tojásfehérjét, és a forró grízbe forgatjuk. Hideg vízzel kiöblítünk egy kuglófformát vagy egy gömbölyű aljú tálat, és belesimítjuk a grízt. Hagyjuk kihűlni. A narancsokat vastagon meghámozzuk, azaz a fehér héjukat is levágjuk. A hártyák közül kivágjuk a narancshúst. A pudingot tálra borítjuk, körberakjuk a narancsfilével, rászórjuk a vágott narancshéjat, és tálaljuk