Hozzávalók:
10 dkg vaj 
3 ek. liszt 
1/4 liter tej 
3 tojás 
só 

töltelék: 

pici vöröshagyma 
20 dkg gomba 
1-2 dl tejföl 
zsiradék 
só,bors

Elkészítés:
A vajból, lisztből, tejből besamelt főzünk, nem túl sűrűre. 
Amikor kihűlt, egyenként belekeverünk 3 tojás sárgáját és kevés sót, valamint a tojások habbá vert fehérjét. 
Palacsintasütőben 4 lepényt sütünk belőle. 
Kevés zsiradékon megfonnyasztjuk az apróra vágott vöröshagymát, a szintén apróra vágott gombával együtt. Sózzuk, borsozzuk a ragut. 
A 3 db omlettet megkenjük a gombás raguval, mindegyiket kevés tejföllel meglocsoljuk. 
A negyedik omlettet ráborítjuk az egészre és sütőben átsütjük.