Hozzávalók (4 adag):

80 dkg sertés rövidkaraj (csont nélküli szeletek)
2 gerezd fokhagyma
1 kk kakukkfű
1 kk bors
1 csipet curry por
1 db tojás
5 dkg vaj
10 dkg sajt (reszelt)
2 ek tej
2 kávéskanál mustár
só ízlés szerint
1.5 dl víz (a pároláshoz)

Elkészítése:

Az angol karaj elkészítésének neki is látunk.
A húst kiveregetjük, sóval, fűszerekkel bedörzsöljük ízlés szerint.
A vajon átsütjük, kevés vízzel puhára pároljuk ez pár perc és meg is van.
A mustárt és a reszelt sajtot el keverjük.
A lesütött húst tűzálló tálba helyezzük, megkenjük a tojás, tej, mustár, sajt keverékével.
Forró sütőben 4-5 percig sütjük.
El is készült a finom Angol karajunk.