Hozzávalók:

50 dkg csirkemell filé
50 dkg zöldborsó
1 vöröshagyma
3 sárgarépa
5 burgonya
2 paprika
2 paradicsom
2 evőkanál finomliszt
3 teáskanál fűszerpaprika
1 dl napraforgó olaj
3 liter víz
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
fokhagymapor ízlés szerint
kapor ízlés szerint
bazsalikom ízlés szerint
petrezselyem ízlés szerint

Elkészítése:

A csirkemellet és a zöldségeket felkockázzuk, majd megdinszteljük olajon. Sóval, borssal, petrezselyemmel, bazsalikommal és kevés kaporral ízesítjük. Ezután adjunk hozzá egy kevés lisztet és pároljuk tovább még egy kicsit. Adjuk hozzá a pirospaprikát, a fokhagymát, a borsót és öntsük fel vízzel.

Addig főzzük, amíg a zöldségek meg nem puhulnak.