Hozzávalók:

5-6 alsó csirkecombfilé
3 szál sárgarépa
50 dkg fagyasztott zöldborsó
1 közepes fej lilahagyma
4 gerezd fokhagyma
2 evőkanál paradicsomlé
1 húsleveskocka
petrezselyemzöld
bors
olaj

Elkészítése:

Felforraljuk 2-3 deciliter vízben a húsleveskockát.

Megmossuk a csirkehúsokat.

Megtisztítjuk és karikákra vágjuk a répát, a lilahagymát apróra daraboljuk és a fokhagymát is. Átsütjük lábasban kevés olajon a csirkecombok minden oldalát, majd félre tesszük őket tányéra. Megsütjük a maradék olajon a hagymát. Hozzáadjuk a sárgarépát és a paradicsom levet, majd kissé átpezsegtetjük az egészet. Ráöntjük a húslevest és bele tesszük a húsokat. Ízlés szerint meghintjük sóval és borssal. Körülbelül 45 percig sütjük. Ezután hozzáadjuk a borsót és további 10 percig a tűzön hagyjuk.

A sütés végén meghintjük petrezselyemzölddel. Rizzsel tálaltam.