Én tésztával ettem, de valószínű sokkal jobban passzolna hozzá egy steak krumpli vagy akár szendvicsbe is szuper.
Hozzávalók / 2 adag

2 közepes db vöröshagyma
2 ek olívaolaj
25 dkg pulykamell
15 ek barbecue szósz
1 ek só
1 ek bors
1 dl paradicsomlé (vagy alaplé)

Elkészítés

A pulykamellet szeletekre vágjuk; sóval, borssal fűszerezzük. Tűzforró serpenyőben kevés olívaolajon körbepirítjuk, majd félretesszük.
A visszamaradt olajon a vékony szeletekre vágott hagymát alacsony lángon megfonnyasztjuk, enyhén karamellizáljuk.
A pulykamelleket alaposan bekenjük a bbq szósszal, és a hagymaágyra fektetjük.
Kevés (max. 1 dl) paradicsomlével vagy alaplével felöntve előmelegített sütőben 15 perc alatt készre sütjük.
Én felszeleteltem ezután a pulykamellet csíkokra, és csípős szószt is adtam hozzá. :)