A csirkemell azért ilyen népszerű, mert nagyon könnyű vele bánni. Rengeteg Elkészítési módja van – de próbáltad már darálva, tésztán?
Hozzávalók / 4 adag
1 csomag nocarb noodle (szélesmetélt)
20 dkg csirkemell filé
1 db tojás
1 ek joghurt (zsírszegény, natúr)
1 ek mustár
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
ételízesítő ízlés szerint
Elkészítés
A tésztát leöblítjük, megfőzzük.
A csirkemellet megpároljuk, majd összeturmixoljuk a tojással és a natúr joghurttal. Ezt ízlés szerint fűszerezzük, továbbá, ha a diéta engedi, mehet bele egy kanál mustár is, hogy pikánsabb legyen.
Ezután összeforgatjuk a tésztát és a csirkés keveréket, majd előmelegített sütőben kb 180°C-on 20 percig sütjük.
A sütést követően zöldfűszerekkel dekorálhatjuk a tetejét.
0 Megjegyzések