Születésnapra készült ez a finom eperkrém torta, nagyon ízlett mindenkinek.
Hozzávalók / 6 adag

A piskótához
9 db tojás
9 ek cukor
9 evőkanál finomliszt
9 ek víz
1.5 csomag sütőpor
1 csipet só

A krémhez
40 dkg eper (mirelit is jó)
5 ek porcukor
25 dkg mascarpone
4 dl habtejszín

A díszítéshez
3.5 dl habtejszín
10 dkg eper (ízlés szerint)

Elkészítés

3 x 3 tojásból egyszerű tortalapokat sütünk, egyesével, 10 perc alatt.
Amikor az eper kiolvadt, leszűrjük a levétől. Az epret a porcukorral összeturmixoljuk és egy nagy tálba öntjük. Habverővel beledolgozzuk a mascarponet.
Egy másik tálban felverjük a habtejszínt, majd összeöntjük az eperkrémmel, és simára keverjük.
Összeállítjuk a tortát. Az első tortalapra rákenjük a krém 1/3-át, rátesszük a második lapot, rákenjük a krém másik 1/3-át, végül az utolsó tortalapot és maradék 1/3 krémet.
Néhány órára tegyük a hűtőbe.
A díszítéhez felverünk 3 dl tejszínt, habzsákba töltjük és tetszés szerint kidíszítjük a tortánkat.