A nagy gombafejekbe beleolvad a sajt, és a füstölt sonka ízével lesz tökéletes ennek a triónak az
ízharmóniája! Szuperfinom, szuperkönnyű és szuperegyszerű, de mégis nagyon látványos és finom étel!
Hozzávalók / 4 adag
1000 g csiperkegomba (nagy méretű)
200 g füstölt feketeerdő sonka
200 g reszelt sajt
2 közepes db újhagyma
1000 g burgonya
Elkészítés
A gombákat megtisztítjuk (NEM hámozzuk, csak folyó vízben öblítjük), majd a tönköket eltávolítjuk.
A reszelt sajtot a gombafejekbe szórjuk, majd a sonkákkal körbetekerjük.
Előre melegített 200 °C-os sütőben, rácsos tepsiben ropogósra sütjük.
Krumplipürével kínáljuk, a tálaláskor az apróra vágott újhagymát rászórjuk.
0 Megjegyzések