A Nők Lapja Konyhában találtam rá erre a receptre. Az eredetiben habtejszín van a tetején , de nálunk laktózmentes Hulalás verzió készült. Gesztenyepüré imádó fiaim szerint felesleges volt bele a keksz alap, mert nagyon "kilóg" a keksz íze, nekem viszont pont ez ízlett benne, hogy megtörte a habos gesztenyemassza ízét.
Hozzávalók / 6 adag

50 dkg gesztenyemassza
30 dkg darált háztartási keksz
15 dkg vaj
4 dl növényi tejszín (vagy habtejszín)
3 ek porcukor
2 csomag habfixáló
1 ek csokoládéforgács (a tetejére)


Elkészítés

A darált háztartási kekszet összekeverjük az olvasztott margarinnal. Jól összedolgozzuk, és egy tortaforma aljába egyenletesen belenyomkodjuk.
Hűtőbe tesszük 30 percre.
A gesztenyemasszát krumplinyomón átnyomjuk, (vagy nagylyukú sajtreszelőn lereszeljük) és a megkeményedett kekszre rátesszük.
A Hulalát  (tejszínt) a cukorral összekeverjük. (Ha a Hulala édesített akkor nem kell már hozzá több cukor) és a habfixálóval együtt kemény habbá verjük.  A gesztenye tetején egyenletesen elosztjuk.
Reszelt csokoládéval, gesztenyével díszítve tálaljuk.