Könnyű és egyszerű az Elkészítés 
Hozzávalók / 4 adag

1 cs réteslap (6 lap)
olívaolaj a lapok kenéséhez
1 db tojás, felverve (a tetejére)
A töltelékhez:

15 dkg juhsajt (feta)
25 dkg tehéntúró
10 dkg tejföl
2 ek olívaolaj
1 ek kaporlevél
A tálaláshoz:

0,5 l joghurt
3 ek olívaolaj



Elkészítés            
A töltelék hozzávalóit teljesen simára keverjük. A réteslapokat széthajtogatjuk, egyesével megcsepegtetjük olívaolajjal, egymásra rétegezzük, majd a tölteléket elosztjuk a legfelső lapon, és az egészet feltekerjük.
A tetejét megkenjük tojással, és 200 fokosra előmelegített sütőben 15-18 perc alatt megsütjük.
Lecsepegtetett joghurttal tálalhatjuk, amit úgy készítünk el, hogy egy szűrőbe konyharuhát teszünk, ebbe öntjük a joghurtot, és két órán át hagyjuk, hogy a savó kicsepegjen belőle. Sóval, olívaolajjal ízesítjük.