Az alapötletet pipicznoraanna medvehagymás-húsos rakottas receptje adta, ezt variáltam át a hűtő tartalma alapján.
Hozzávalók / 4 adag

2 dl napraforgó olaj
1 nagy db vöröshagyma
1 közepes db póréhagyma (csak a zöld részét használtam)
30 dkg darált pulykahús
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
15 dkg csemegekukorica (mélyhűtött)
szerecsendió ízlés szerint
2 db tojás
3 dl tejföl
5 dkg sajt
15 dkg szarvacska tészta


Elkészítés

A felkockázott hagymát kicsi olajon megpároljuk. Rádobjuk a darált húst, kicsit megpirítjuk, amíg elfehéredik. Rászórjuk a póréhagyma széles karikára vágott zöld részét és a kukoricát.
Sóval, borssal ízesítjük. Fedő alatt puhára pároljuk.
Közben megfőzzük a tésztát, és leszűrjük.
A tojásokat összekeverjük a tejföllel. Sóval és kevés szerecsendióval ízesítjük.
A sütőtálat kicsit kiolajozzuk, alulra rakjuk a megfőtt tésztát, rákanalazzuk a húsos ragut.
Ráöntjük a tojásos tejfölt. Előmelegített sütőben megsütjük.
A sajtot már csak tálaláskor reszeljük rá.