Finom ropogós saláta. Megpárolt Hozzávalókkal (hagyma, sárgarépa) is biztos kellemes ízű salátát kapunk.
Hozzávalók / 2 adag

2 db főtt tojás
2 közepes db sárgarépa
1 közepes fej vöröshagyma
1 csokor petrezselyem
125 g tejföl
2 ek majonéz
1 ek mustár
só ízlés szerint
1 csipet szerecsendió

Elkészítés

A tojásokat keményre főzzük és vékony félkörökre szeleteljük.
A sárgarépát megpucoljuk és nagy lyukú reszelőn lereszeljük.
A vöröshagymát és a petrezselymet apróra vágjuk.
Egy tálban összekeverjük a Hozzávalókat.
A tejfölből, mustárból és majonézből készült, sóval és szerecsendióval ízesített, öntetet hozzáadjuk és legalább 2-3 órát hűtőben tároljuk, míg az ízek összeérnek.