Nagyon finom édesség, és elkészíteni se nehéz!
Hozzávalók / 4 adag

6 db zsemle
250 g tehéntúró
2 db tojás
5 dl tej
7 ek cukor (kristály)
1 csomag vaníliás cukor
450 g sárgabarackbefőtt
1 ek vaj (vagy margarin, a tűzálló tál kikenéséhez)


Elkészítés

A tojások fehérjét 2 kanál cukorral kemény habbá verjük.
A túrót elkeverjük a 2 tojássárgájával, 1 ek kristálycukorral, 1 csomag vaníliás cukorral és a tojáshab felével.
Kivajazunk egy tűzálló tálat vagy kisebb tepsit.
A tejbe beleszórunk 4 ek kristálycukrot, felmelegítjük, a zsemléket szeletekre vágjuk, a tejbe áztatjuk, kissé kinyomkodjuk belőle villával a tejet, és a tál aljára rakunk belőle egy réteget.
Rásimítjuk a túrót, rárakunk egy réteg sárgabarack befőttet, majd ismét egy réteg tejbe áztatott zsemle következik, a tetejére pedig a felvert tojáshab másik fele.
Előmelegített sütőben, 20 percig 200 fokon, utána 20 percig 150 fokon szép aranybarnára sütjük.