Az étel a "dobjunk össze valamit abból, ami otthon van" alapján készült. Finom lett :)
Hozzávalók / 4 adag

600 g sertésszűz
1 ek mustár
3 ek tejföl
1.5 kávéskanál ételízesítő
2 késhegynyi bors
15 csepp folyékony édesítőszer
1 csokor petrezselyem
1 ek kókuszzsír

Elkészítés

A szüzet megmossuk, és vékonyan szeleteljük.
Egy edénybe tesszük, hozzáadjuk a zsírt, és pároljuk fedő alatt. Hozzáadjuk a mustárt, a tejfölt és a fűszereket. Lehetőség szerint ne tegyünk alá vizet, mert a húsnak nem kell sok idő.
Addig pároljuk, amíg szósz állagot nem kapunk, kis édesítővel megbolondíthatjuk az ízét.
Rizzsel, főtt krumplival, tésztával tálalhatjuk. Jó étvágyat kívánok!