Két összetevő, egy recept, nulla szénhidrát!!!!
Hozzávalók / 2 adag

3 db tojásfehérje (vagy ha nem zavar a sárgája, akkor 2 pici tojással helyettesítsd)
40 g protein por
kb. 2 dl ásványvíz
pici olaj a serpenyő kikenéséhez

Elkészítés

A tojásfehérjéket picit felverjük, majd hozzákeverjük a protein port és a vizet.
A serpenyőt kikenjük egy pici olajjal, és szépen belecsurgatjuk a pali-tészta-utánzatot.
Alacsony lángon süssük! Itt is várjuk meg, még a széle megsül, és fakanállal könnyen alányúlva át tudjuk fordítani. Ne feledjük, a türelmetlenség félbetépett palacsintákat eredményez!
A töltelék diéta és ízlés függő, a képen éppen egy kis megmaradt túró-édesítő kombó látható, egy dekoratívan ücsörgő eperrel:)