Vasárnapi ebédünk: ropogósra sütött, baconszalonnás csirkemell. 
Hozzávalók / 6 adag

80 dkg csirkemell filé
20 dkg bacon
20 dkg trappista sajt
10 dkg vaj
3 gerezd fokhagyma
só ízlés szerint
1 késhegynyi bors
1 ek napraforgó olaj
1 csokor petrezselyem


Elkészítés

A melleket vékonyra szeleteljük, kicsit ki is klopfoljuk.
Kis tálban a vajat,a fűszerekkel (a fokhagymát összenyomva tesszük hozzá), valamint az igen apróra összevágott sajttal, aprított petrezselyemmel összekeverjük.
A mellcsíkokat egy evőkanálnyi fűszervajjal megkenjük, majd szorosan összetekerjük. Baconszalonnába csomagoljuk, két végét fogpiszkálóval letűzzük.
A tepsit kiolajozzuk, egymás mellé helyezzük a húsokat. Alufóliával takarjuk le, 20 percen át sütjük 190 fokon.
A párolt húst kitakarjuk, 10-15 percen át grillen piros-ropogósra sütjük (3-as fokozat).