Ilyen pizzával szoktam meglepni a párom, és nem csak különleges alkalmakkor...:)
Hozzávalók / 4 adag

Tésztához
50 dkg finomliszt
2 dl tej
4 dkg élesztő
1 dl napraforgó olaj
1 teáskanál só

Pizzaszószhoz
15 dkg sűrített paradicsom
1 közepes db vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma (kisebb)
só ízlés szerint
oregánó ízlés szerint
majoranna ízlés szerint
bors ízlés szerint
babérlevél ízlés szerint
1 teáskanál cukor
3 teáskanál napraforgó olaj

Feltéthez
10 dkg sonka
10 dkg szalámi
15 dkg sajt

Elkészítés

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, és hagyjuk kelni 1 óra hosszát.
Amíg megkel a tészta, addig elkészítjük a szószt. A vöröshagymát apróra vágjuk (én leszoktam reszelni), és egy kis edénybe tesszük. A fokhagymát is átnyomjuk fokhagymanyomón, és kevés olajon megpároljuk őket.
Aztán hozzátesszük a sűrített paradicsomot, ha szükséges, adunk hozzá vizet, pár percig főzzük, és belerakjuk a fűszereket. 4-5 percig fő, és kész.
Ha megkelt a tészta, kétfelé szedjük, és lisztes deszkán szív alakúra nyújtjuk. Késsel kicsit segíthetünk a forma érdekében.:) 
Ha kinyújtottuk a tésztát 1-2 cm vastagra, utána mehet rá egy kis szósz, majd a csíkokra vágott sonka és szalámi. (bármilyen felvágottat vagy kukoricát, gombát is tehetünk rá).
Ezután megszórjuk a tetejét sajttal, és előmelegített sütőben 180 fokon szépen megsütjük.