Gyorsan valami finomat!
Hozzávalók / 2 adag

150 g tészta
3 közepes db újhagyma
1 gerezd fokhagyma
0.5 db chili (apróra kockákra vágva)
1 teáskanál olívaolaj
150 g garnéla
150 ml habtejszín
50 ml fehérbor
só ízlés szerint

Elkészítés

A tésztát bő, sós vízben megfőzzük. Leszűrjük.
Az újhagymát karikákra vágjuk, a fokhagymát apróra vágjuk. Mindkettőt az olajban megdinszteljük.
Hozzáadjuk a garnélarákot, és a chillit, és további 3-4 percig sütjük. Hozzáöntjük a tejszínt és a bort. Felfőzzük, sóval, borssal ízesítjük, tovább főzzük, míg besűrűsödik. Megszórjuk a bazsalikomlevéllel.
A tésztát összekeverjük a mártással és tálaljuk.